Zeleninové rizoto s treskou

Zeleninové rizoto s treskou

Zeleninové rizoto s treskou – jednoduchý recept vhodný na obed, olovrant či večeru. Pozostáva z praženej zeleniny nahrádzajúcej prílohu a rozdrvenej praženej tresky.

Zeleninové rizoto s treskou
  • Chutilo mi
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Zeleninové rizoto s treskou - suroviny

  • filé z tresky – 200g
  • karfiol – 80g
  • brokolica – 60g
  • mrkva – 50g
  • maslo – 10g
  • korenie na ryby – 3g

Zeleninové rizoto s treskou - príprava

  1. Na troche masla opražíme nadrobno nakrájané hlavičky karfiolu, brokolice a mrkvu nakrájanú na drobné kúsky.
  2. Keď je zelenina hotová, vyberieme ju a odložíme.
  3. Pridáme zvyšné maslo.
  4. Na roztopené maslo vložíme filé z tresky.
  5. Pražíme z oboch strán kým sa začne filé rozpadať. Rozpadnutiu pomôžeme varechou, podľa potreby ochutíme korením.
  6. Keď je treska opražená pridáme zeleninku a pražíme spolu 5 minút, kým sa premiešajú chute.

Ohodnoť článok komentárom

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.