Lowcarb cheescake

Lowcarb cheescake

Lowcarb cheescake – jednoduchý cheescake z krémového syra, šľahačkovej smotany. Základ tvorí cesto z masla a mandľovej múky (resp. mletých mandlí).

Lowcarb cheescake
  • Chutilo mi
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Lowcarb cheescake - suroviny

  • krémový syr nízkotučný – 400g
  • krémový syr tučný – 200g
  • šľahačková smotana – 350ml
  • mandľová múka / mleté mandle – 200g
  • maslo – 100g
  • vanilkový cukor – 20g

Lowcarb cheescake - príprava

  1. Rúru nahrejeme na 200°C.
  2. Zmiešame roztopené maslo, 10g vanilkového cukru prípadne zdravšieho sladidla a mandľovú múku.
  3. Cesto vlejeme do kruhovej formy a utlačíme.
  4. Pečieme 15-20 minút, kým sa sfarbí cesto do zlata.
  5. Zatiaľ vymiešame krém zo šľahačkovej smotany, krémového syra. Osladíme zvyšným sladidlom.

Ohodnoť článok komentárom

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.