Značka: Bulgur

Bulgur používame pri varení ako náhradu ryže. Jeho narastajúca obľúbenosť ťaží z viacerých zdraviu prospešných látok a vitamínov, ako obsahuje ryža. V jednoduchosti  povedané jedná sa o predvarenú pšenicu. Jej konzumovanie poskytuje radu výhod a profitu pre tvoje telo.

Vhodný na sladko i slano

Svojou chuťou je neutrálny, preto sa skvelo hodí doslova ku každému jedlu, alebo ako hlavná surovina. Rovnako to je s použitím pri chodoch. Bulgur môžete použiť na raňajky vo forme kaše, na desiatu/olovrant s ovocím respektíve zeleninou, kombinovať s omáčkami, alebo použiť v šalátoch.

Bulgur - výživnejšia náhrada ryže

Výživové hodnoty v 100g bulguru:

Sacharidy: 19g
Tuky / nenasýtené mastné kyseliny: 0,3g / 0g
Bielkoviny: 3g
Vláknina: 3g
Energia: 83kcal

 

 

 

Jedlá s bulgurom

Sójové mäso na prírodno

Sójové mäso na prírodno

Miluješ rezne na prírodno? Ja tiež. Avšak nie je dobré jesť neustále iba mäso. Preto mám pre teba prichystanú bezmäsitú alternatívu tvojho obľúbeného jedla – sójové mäso na prírodno. Náhrada […]