Celozrnná pikantná yufka plnená kuracími prsiami praženými bez olecha. Servírujeme s červenou kapustou, kápiou, červenou cibuľkou, chilli omáčkou a gréckym jogurtom.
Celozrnná pikantná yufka
User Rating
( vote)
Celozrnná pikantná yufka - suroviny
- celozrnná yufka – 60g
- kuracie prsia – 150g
- korenie na čínu – 5g
- grécky jogurt – 20g
- chilli omáčka – 3g
- kápia – 30g
- červená cibuľa – 10g
- červená kapusta – 30g
Celozrnná pikantná yufka - príprava
- Kuracie prsia nakrájame na tenšie slíže a opražíme bez použitia oleja.
- Ochutíme korením na čínu, môžeme podľa potreby pridať trocha soli.
- Pražené prsia odložíme a ohrejeme yufku.
- Na ohriatu yufku servírujeme kuracie prsia, zeleninu nakrájanú na drobnejšie kúsky.
- Na záver ochutíme gréckym jogurtom a chilli omáčkou.
- Yufku zrolujeme a konzumujeme.
One Comment