Kuracie prsia na prírodno s cibuľkou a bulgurom

Kuracie prsia na prírodno s cibuľkou a bulgurom

Kuracie prsia na prírodno s cibuľkou sú ozajstná špecialita. Lahodná omáčka sa doslova hodí k špecifickej chuti bulguru a jemným kuracím prsiam pripraveným na prírodno.

Kuracie prsia na prírodno s cibuľkou a bulgurom
  • Chutilo mi
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Kuracie prsia na prírodno s cibuľkou a omáčkou

  • bulgur – 1 pohár
  • kuracie prsia – 250g
  • cibuľa – 1ks
  • cesnak – 3 strúčiky
  • sójová omáčka – 4pl
  • olivový olej – 3pl
  • červená paprika (korenie)
  • čierne korenie
  • soľ
  • voda – 2dl
  • solamyl – 1čl

Kuracie prsia na prírodno - postup prípravy

  1. Nahrejeme panvicu s olivovým olejom.
  2. Pridáme cibuľu nakrájanú na jemné kúsky.
  3. Opražíme do zlata.
  4. Prevaríme vodu, do ktorej nasypeme pohár bulguru.
  5. Varíme približne 15 minút.
  6. Zatiaľ umyjeme kuracie prsia a nakrájame na rezne (plátky).
  7. Na opraženú cibuľku položíme kúsky mäsa a opražíme z oboch strán.
  8. Po vložení mäsa na panvicu mäso okoreníme, posolíme a posypeme paprikou.
  9. Pražíme približne 15 minút.
  10. Mäso podlejeme vodou, pridáme sójovú omáčku a cesnak nakrájaný na jemné kúsky.
  11. Varíme približne 15-20 minút, kým bude mäso hotové.
  12. Na záver pridáme solamyl a poriadne premiešame.

Chutili ti kuracie prsia na prírodno s cibuľkou a bulgurom? Podobné dobroty nájdeš v kuracie prsia, zdravý obed a na našom Instagrame.

Ohodnoť článok komentárom

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.