Treska s dusenou brokolicou

Treska s dusenou brokolicou

Treska s dusenou brokolicou, kápiou, mrkvou a paradajkou. Jednoduchý a chutný obed bez prílohy. Vhodný pre bežné stravovanie i lowcarb diétu. Jedlo je ideálne i ako večera (ak zapadá do kalorického príjmu).

Treska s dusenou brokolicou
  • Chutilo mi
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Treska s dusenou brokolicou - suroviny

  • filé z tresky – 250g
  • brokolica – 150g
  • maslo (ghí) – 8g
  • korenie na ryby – 5g
  • mrkva – 60g
  • kápia – 40g
  • paradajka – 20g

Treska s dusenou brokolicou - príprava

  1. Na rozpálenom masle ghí vypražíme filé z tresky.
  2. Pražíme na miernom ohni. Počas vyprážania posypeme tresku korením na ryby.
  3. Zatiaľ očistíme a nakrájame zeleninu.
  4. Mrkvu nastrúhame na hrubom strúhadle.
  5. Hotovú tresku odložíme na tanier.
  6. Vo výpeku z tresky mierne orestujeme a podusíme brokolicu nakrájanú na menšie kúsky. Ostanú tak iba hlavičky, ktoré sa rýchlo prepečú a zmäknú.

Ohodnoť článok komentárom

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.