Treska s dusenou brokolicou, kápiou, mrkvou a paradajkou. Jednoduchý a chutný obed bez prílohy. Vhodný pre bežné stravovanie i lowcarb diétu. Jedlo je ideálne i ako večera (ak zapadá do kalorického príjmu).
Treska s dusenou brokolicou
User Rating
( vote)
Treska s dusenou brokolicou - suroviny
- filé z tresky – 250g
- brokolica – 150g
- maslo (ghí) – 8g
- korenie na ryby – 5g
- mrkva – 60g
- kápia – 40g
- paradajka – 20g
Treska s dusenou brokolicou - príprava
- Na rozpálenom masle ghí vypražíme filé z tresky.
- Pražíme na miernom ohni. Počas vyprážania posypeme tresku korením na ryby.
- Zatiaľ očistíme a nakrájame zeleninu.
- Mrkvu nastrúhame na hrubom strúhadle.
- Hotovú tresku odložíme na tanier.
- Vo výpeku z tresky mierne orestujeme a podusíme brokolicu nakrájanú na menšie kúsky. Ostanú tak iba hlavičky, ktoré sa rýchlo prepečú a zmäknú.