Šampiňónové rizoto s kuracím mäsom

Šampiňónové rizoto s kuracím mäsom

Šampiňónové rizoto s kuracím mäsom bez ryže. Obsahuje cibuľku, cesnak, kuracie mäso ochutené korením, soľou a šampiňóny. Jedlo servírujeme s goudou light a skyrom.

Šampiňónové rizoto s kuracím mäsom
  • Chutilo mi
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Šampiňónové rizoto s kuracím mäsom - suroviny

  • šampiňony – 200g
  • kuracie prsia – 250g
  • cibuľa – 80g
  • skyr – 140g
  • soľ
  • čierne korenie
  • cesnak – 2 strúčiky
  • slnečnicový olej – 2pl
  • gouda light – 30g

Šampiňónové rizoto s kuracím mäsom - príprava

  1. Na oleji opražíme nakrájanú cibuľku.
  2. Pridáme kuracie prsia nakrájané na malé kúsky ochutené soľou a korením.
  3. Po 5 minútach pridáme cesnak a pražíme približne 10 minút.
  4. Pridáme šampióny a pražíme, kým sa odparí všetka voda (približne 15 minút).
  5. Servírujeme so skyrom a strúhanou goudou light.

Ohodnoť článok komentárom

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.