Šampiňónové rizoto s kuracím mäsom bez ryže. Obsahuje cibuľku, cesnak, kuracie mäso ochutené korením, soľou a šampiňóny. Jedlo servírujeme s goudou light a skyrom.
Šampiňónové rizoto s kuracím mäsom
User Rating
( vote)
Šampiňónové rizoto s kuracím mäsom - suroviny
- šampiňony – 200g
- kuracie prsia – 250g
- cibuľa – 80g
- skyr – 140g
- soľ
- čierne korenie
- cesnak – 2 strúčiky
- slnečnicový olej – 2pl
- gouda light – 30g
Šampiňónové rizoto s kuracím mäsom - príprava
- Na oleji opražíme nakrájanú cibuľku.
- Pridáme kuracie prsia nakrájané na malé kúsky ochutené soľou a korením.
- Po 5 minútach pridáme cesnak a pražíme približne 10 minút.
- Pridáme šampióny a pražíme, kým sa odparí všetka voda (približne 15 minút).
- Servírujeme so skyrom a strúhanou goudou light.