Čevapčiči s jogurtom je zaužívaná slovenská klasika. Obzvláštnili sme ju jednoducho. Servírovaním bez prílohy a opraženým mäska bez použitia oleja. Mäso si samo pustí trošku masti. I takto jednoducho môže vyzerať „zdravší“ obed. Ušetríme tak najmenej 300 kalórií obsiahnutých v prílohe.
Čevapčiči s jogurtom
User Rating
( vote)
Čevapčiči s jogurtom - suroviny
- mleté mäso (zmes hovädzieho a bravčového) – 200g
- cibuľa – 40g
- vajce – 1ks
- biely jogurt – 140g
- soľ
- čierne korenie
Čevapčiči s jogurtom - príprava
- Mleté mäso zmiešame s vajíčkom.
- Ochutíme čiernym korením a soľou.
- Necháme odstáť 10 minút.
- Opražíme na rozohriatej panvici. Pri teflónovej môžeme i bez oleja.
- Servírujeme s nakrájanou cibuľkou a bielym jogurtom.