Čevapčiči s jogurtom

Čevapčiči s jogurtom

Čevapčiči s jogurtom je zaužívaná slovenská klasika. Obzvláštnili sme ju jednoducho. Servírovaním bez prílohy a opraženým mäska bez použitia oleja. Mäso si samo pustí trošku masti. I takto jednoducho môže vyzerať „zdravší“ obed. Ušetríme tak najmenej 300 kalórií obsiahnutých v prílohe.

Čevapčiči s jogurtom
  • Chutilo mi
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Čevapčiči s jogurtom - suroviny

  • mleté mäso (zmes hovädzieho a bravčového) – 200g
  • cibuľa – 40g
  • vajce – 1ks
  • biely jogurt – 140g
  • soľ
  • čierne korenie

Čevapčiči s jogurtom - príprava

  1. Mleté mäso zmiešame s vajíčkom.
  2. Ochutíme čiernym korením a soľou.
  3. Necháme odstáť 10 minút.
  4. Opražíme na rozohriatej panvici. Pri teflónovej môžeme i bez oleja.
  5. Servírujeme s nakrájanou cibuľkou a bielym jogurtom.

Ohodnoť článok komentárom

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.