Pražená reďkovka s kuracím mäsom a vajíčkom

Pražená reďkovka s kuracím mäsom a vajíčkom

Pražená reďkovka s kuracím mäsom a vajíčkom – jednoduchá večera. Pozostáva z bielej reďkovky jemne opraženej z oboch strán, kuracích pŕs, vajíčkovej omelety a oblohy z mrkvy a šalátu.

Pražená reďkovka s kuracím mäsom a vajíčkom
  • Chutilo mi
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Pražená reďkovka s kuracím mäsom a vajíčkom - suroviny

  • kuracie prsia – 120g
  • vajce – 1ks
  • čierne korenie
  • mletá červená paprika
  • soľ
  • biela reďkovka – 100g
  • ľadový šalát – 20g
  • mrkva – 30g
  • olej – 2pl

Pražená reďkovka s kuracím mäsom a vajíčkom - príprava

  1. Reďkovku upražíme z oboch strán na woku a ochutíme trochou mletej červenej papriky.
  2. Kuracie prsia okoreníme a osolíme z oboch strán.
  3. Pražíme približne 20 minút na troche oleja.
  4. Servírujeme s ľadovým šalátom, mrkvou strúhanou na hrubšie kúsky a vajíčkovou omeletou.

Ohodnoť článok komentárom

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.