Zeleninová zmes s treskou

Zeleninová zmes s treskou

Jednoduchá a rýchla večera z aljašskej tresky a zmesi paštrnáku, mrkvy a korenia. Jedlo je pripravené do 20 minút bez použitia oleja.

Zeleninová zmes s treskou
  • Chutilo mi
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Zeleninová zmes s treskou - suroviny

  • filé z aljašskej tresky – 100g
  • paštrnák – 50g
  • mrkva – 50g
  • korenie na ryby
  • voda – 250ml

Príprava zeleninovej zmesi

  1. Na teflónovej panvici rozmrazíme filé z aljašskej tresky.
  2. Počas prípravy sa filé začne rozpadať – to je cieľ. Postupne ho rozdrobíme varechou na menšie kúsky.
  3. Pridáme nastrúhaný paštrnák a mrkvu.
  4. Po odparení vody z tresky pridáme korenie na ryby a podlejeme vodou.
  5. Jedlo je hotové po zmäknutí zeleniny a odparení všetkej vody.

Ohodnoť článok komentárom

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.