Kuracie prsia na prírodno s batátmi servírujeme so zeleninkou ideálne na obed či skoršiu večeru. Batáty sú opražené na plátky. Svojou chuťou sú oproti obyčajným zemiakom výnimočné svojou mierne nasládlou a delikátnejšiou chuťou.
Pri konzumácii na večeru odporúčame batáty vynechať a nahradiť väčším množstvom zeleniny.
Kuracie prsia na prírodno s batátmi
User Rating
( votes)
Kuracie prsia na prírodno s batátmi - suroviny
- kuracie prsia – 600g
- batáty – 2ks
- reďkovka – 5ks
- mrkva – 2ks
- uhorka – 1/3 ks
- čierne korenie mleté
- vegeta
Kuracie prsia na prírodno s batátmi - príprava
- Batáty očistíme a nakrájame na plátky. Tie pražíme bez oleja na miernom ohni. Z každej strany približne 5 minút, respektíve kým sa nesfarbí opekaná strana do oranžova.
- Reďkovku, mrkvu a uhorku očistíme. Mrkvu nastrúhame na hrubo, reďkovku a uhorku nakrájame na kolieska.
- Kuracie prsia umyjeme, narežeme a mierne naklepeme, okoreníme a ochutíme vegetou z oboch strán.
- Pripravené kuracie prsia pražíme bez oleja na teflónovej panvici.