Kakaová kaša zo pšena

Kakaová kaša zo pšena

Kakaová kaša zo pšena je ideálnou náhradou a zmenou oproti krupicovej či ovsenej kaši. Dobre padne i ako dezert. Je jemná a chutná, s kakaovým nádychom. 

Kakaová kaša z pšena
  • Chutilo mi
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Kakaová kaša zo pšena - suroviny

  • pšeno – 70g
  • banán – 1ks
  • kakao – 5g
  • jahody

Kakaová pšenová kaša - príprava

  1. Pšeno premyjeme teplou vodou a dáme variť do primeraného množstva vody. Pri príprave môžeme podľa potreby doliať vodu.
  2. Keď je pšeno takmer hotové vložíme banán roztlačený vidličkou. Pozor, pšeno musí byť dostatočne vlhké aby s banánom vytvorilo kašu.
  3. Na záver pridáme kakao a jahody.
  4. Servírujeme teplé.

 

Ohodnoť článok komentárom

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.