Tuniakové lowcarb placky

Tuniakové lowcarb placky

Tuniakové lowcarb placky – jednoduchý a chutný obed. Lowcarb placky pozostávajú z gréckeho jogurtu, vajíčok a tekvicovej múky. Servírujeme s tuniakovo zelerovým dresingom.

Tuniakové lowcarb placky
  • Chutilo mi
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Tuniakové lowcarb placky - suroviny

  • tuniak vo vlastnej šťave – 140g
  • stopkový zeler – 40g
  • grécky jogurt – 180g
  • červená cibuľa – 30g
  • tekvicová múka – 20g
  • vajce – 3ks
  • soľ

Tuniakové lowcarb placky - príprava

  1. Vajcia vymiešame so soľou, tekvicovou múkou a 120g gréckeho jogurtu.
  2. Z vymiešaného cesta pripravíme na plech placky.
  3. Pečieme 15-20 minút.
  4. Z tuniaka odlejeme šťavu.
  5. Mäso zmiešame s nakrájaným stopkovým zelerom, červenou cibuľkou a zvyšným gréckym jogurtom.
  6. Placky servírujeme s tuniakovým dresingom.

Ohodnoť článok komentárom

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.