Tuniakové lowcarb placky – jednoduchý a chutný obed. Lowcarb placky pozostávajú z gréckeho jogurtu, vajíčok a tekvicovej múky. Servírujeme s tuniakovo zelerovým dresingom.
Tuniakové lowcarb placky
User Rating
( vote)
Tuniakové lowcarb placky - suroviny
- tuniak vo vlastnej šťave – 140g
- stopkový zeler – 40g
- grécky jogurt – 180g
- červená cibuľa – 30g
- tekvicová múka – 20g
- vajce – 3ks
- soľ
Tuniakové lowcarb placky - príprava
- Vajcia vymiešame so soľou, tekvicovou múkou a 120g gréckeho jogurtu.
- Z vymiešaného cesta pripravíme na plech placky.
- Pečieme 15-20 minút.
- Z tuniaka odlejeme šťavu.
- Mäso zmiešame s nakrájaným stopkovým zelerom, červenou cibuľkou a zvyšným gréckym jogurtom.
- Placky servírujeme s tuniakovým dresingom.