Mleté bravčové mäso so zeleninovou oblohou

Mleté bravčové mäso so zeleninovou oblohou

Mleté bravčové mäso so zeleninovou oblohou z cukety, strúhanej mrkvy a paradajky. Jednoduché a rýchle jedlo vhodné na obed alebo večeru.

Mleté bravčové mäso so zeleninovou oblohou
  • Chutilo mi
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Mleté bravčové mäso so zeleninovou oblohou - suroviny

  • mleté bravčové mäso – 200g
  • cuketa – 30g
  • paradajka – 30g
  • mrkva – 30g
  • čierne korenie
  • soľ

Mleté bravčové mäso so zeleninovou oblohou - príprava

  1. Mleté bravčové mäso ochutíme čiernym korením a soľou.
  2. Mäso vytvarujeme do placiek a opečieme z oboch strán bez použitia oleja.
  3. Približne 10 minút, prípadne podľa preferencie stupňa prepečenia mäsa.
  4. Kým sa pripravuje mäso umyjeme a očistíme zeleninu.
  5. Nastrúhanú mrkvu zmiešame s cuketou a paradajkou nakrájanou na menšie kúsky.
  6. Mäso servírujeme s oblohou.

Ohodnoť článok komentárom

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.