Mleté bravčové mäso so zeleninovou oblohou z cukety, strúhanej mrkvy a paradajky. Jednoduché a rýchle jedlo vhodné na obed alebo večeru.
Mleté bravčové mäso so zeleninovou oblohou
User Rating
( vote)
Mleté bravčové mäso so zeleninovou oblohou - suroviny
- mleté bravčové mäso – 200g
- cuketa – 30g
- paradajka – 30g
- mrkva – 30g
- čierne korenie
- soľ
Mleté bravčové mäso so zeleninovou oblohou - príprava
- Mleté bravčové mäso ochutíme čiernym korením a soľou.
- Mäso vytvarujeme do placiek a opečieme z oboch strán bez použitia oleja.
- Približne 10 minút, prípadne podľa preferencie stupňa prepečenia mäsa.
- Kým sa pripravuje mäso umyjeme a očistíme zeleninu.
- Nastrúhanú mrkvu zmiešame s cuketou a paradajkou nakrájanou na menšie kúsky.
- Mäso servírujeme s oblohou.