Lowcarb moravské mäso so zeleninou

Lowcarb moravské mäso so zeleninou

Lowcarb moravské mäso so zeleninou je rýchlo pripravené jedlo vhodné na obed i večeru. Obsahuje mix zeleniny – kápia, cherry paradajky, mrkva, vajíčok a moravského mäsa. Toto jedlo je vhodné pre lowcarb i bežné stravovanie.

Lowcarb moravské mäso so zeleninou
  • Chutilo mi
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Lowcarb moravské mäso so zeleninou - suroviny

  • moravské mäso – 100g
  • vajce – 5 ks
  • mrkva – 1ks
  • kápia – 1/2 ks
  • soľ
  • cherry paradajky – 5ks

Lowcarb moravské mäso so zeleninou - príprava

  1. Moravské mäso nakrájame na obdĺžniky a opražíme na teflónovej panvici.
  2. Pridáme mrkvu, osolíme a pražíme kým mrkva zmäkne. Priebežne jedlo miešame.
  3. Keď je mrkva mäkká pridáme kápiu a cherry paradajky nakrájané na drobno.
  4. Na záver pridáme vajíčka a pražíme, kým sú hotové.

Ohodnoť článok komentárom

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.