Kurací šalát z červenej kapusty – jednoduchý obed s relatívne nízkym obsahom sacharidov. Kuracie prsia sú opražené na masielku, ochutené korením na čínu a BIO bujónom. Zeleninovú zmes zmiešame s bielym jogurtom ktorý vytvorí chutný dresing.
Kurací šalát z červenej kapusty
User Rating
( vote)
Kurací šalát z červenej kapusty - suroviny
- červená kapusta – 80g
- mrkva – 60g
- červená cibuľa – 30g
- kuracie prsia – 200g
- maslo – 5g
- korenie na čínu
- biely jogurt – 35g
- BIO kurací bujón – 1/2ks
Kurací šalát z červenej kapusty - príprava
- Kuracie mäso opražíme na roztopenom masle.
- Ochutíme rozdrveným kuracím bujónom a korením na čínu.
- Zatiaľ očistíme zeleninu a nakrájame na drobné kúsky.
- Mrkvu odložíme stranou.
- Po opražení kuracích pŕs mrkvu podusíme do zmäknutia.
- Všetky suroviny zmiešame s jogurtom a servírujeme.