Bravčový steak so zeleninovým šalátom z uhorky, ľadového šalátu, oranžovej papriky, cherry paradajok, kukurice ochutený horčicou.
Bravčový steak so zeleninovým šalátom
User Rating
( vote)
Bravčový steak so zeleninovým šalátom - suroviny
- bravčová krkovička – 150g
- šalátová uhorka – 30g
- cherry paradajky – 50g
- oranžová paprika – 50g
- ľadový šalát – 30g
- plnotučná horčica – 10g
- kukurica – 30g
- čierne korenie
- soľ
- slnečnicový olej – 5g
Bravčový steak so zeleninovým šalátom - príprava
- Bravčový steak z krkovičky nasolíme, okorením a potrieme trochou oleja.
- Korenie a soľ vmasírujeme do mäsa. Necháme 10 minút odstáť.
- Pražíme 5-6 minút z každej strany, prípadne dlhšie ak chcete mať mäso prepečenejšie.
- Šalátovú uhorku, cherry paradajky a papriku nakrájame na malé kúsky. Pridáme do misky.
- Pridáme natrhaný ľadový šalát a kukuricu.
- Ochutíme plnotučnou horčicou podľa potreby a riadne premiešame.