Bravčový steak so zeleninovým šalátom

Bravčový steak so zeleninovým šalátom

Bravčový steak so zeleninovým šalátom z uhorky, ľadového šalátu, oranžovej papriky, cherry paradajok, kukurice ochutený horčicou.

Bravčový steak so zeleninovým šalátom
  • Chutilo mi
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Bravčový steak so zeleninovým šalátom - suroviny

  • bravčová krkovička – 150g
  • šalátová uhorka – 30g
  • cherry paradajky – 50g
  • oranžová paprika – 50g
  • ľadový šalát – 30g
  • plnotučná horčica – 10g
  • kukurica – 30g
  • čierne korenie
  • soľ
  • slnečnicový olej – 5g

Bravčový steak so zeleninovým šalátom - príprava

  1. Bravčový steak z krkovičky nasolíme, okorením a potrieme trochou oleja.
  2. Korenie a soľ vmasírujeme do mäsa. Necháme 10 minút odstáť.
  3. Pražíme 5-6 minút z každej strany, prípadne dlhšie ak chcete mať mäso prepečenejšie.
  4. Šalátovú uhorku, cherry paradajky a papriku nakrájame na malé kúsky. Pridáme do misky.
  5. Pridáme natrhaný ľadový šalát a kukuricu.
  6. Ochutíme plnotučnou horčicou podľa potreby a riadne premiešame.

Ohodnoť článok komentárom

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.