Škoricová krupicová kaša s jablkom

Škoricová krupicová kaša s jablkom

Návrat do detských čias nebol nikdy chutnejší ako so škoricovou krupicovou kašou s jablkom. Ako deti sme si vychutnávali hrudky v krupici. Túto spomienku sme si nemohli nechať ujsť. Si na tom rovnako? Ochutnajme spolu túto krupicu bez pridaného cukru.

Škoricová krupicová kaša s jablkom
  • Chutilo mi
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Škoricová krupicová kaša s jablkom - suroviny

  • voda – 1-2dl
  • krupica – 50g
  • jablko – 1ks
  • škorica

Krupicová kaša

  1. Do hrnca dáme variť vodu.
  2. Do prevarenej vody postupne primiešame krupicu.
  3. Zatiaľ nastrúhame jabĺčko.
  4. Do kaše pridáme jabĺčko a ochutíme škoricou.
  5. Varíme približne 5 minút, kým kaša mierne zhustne. Podľa potreby nariedime vodou podľa vlastnej chuti. Ak miluješ kašu s hrudkami, skús prisypávať krupicu vo väčšom množstve.

Ohodnoť článok komentárom

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.