Jačmenné krúpy s makom a arašidmi

Jačmenné krúpy s makom a arašidmi

Jačmenné krúpy s makom a arašidmi – jednoduchá raňajková kaša. Ide o skvelú alternatívu k ovsenej kaši. Vďaka kombinácii s mandľami a arašidmi, ktoré obsahujú zdravé tuky ostaneš sýty počas celého doobedia.

Jačmenné krúpy s makom a arašidmi
  • Chutilo mi
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Jačmenné krúpy s makom a arašidmi - suroviny

  • jačmenné krúpy – 70g
  • mak – 15g
  • med – 1čl
  • vanilková aróma – 1g
  • arašidy nesolené blanšírované – 20g
  • mandle – 10g
  • voda – 150ml

Jačmenné krúpy s makom a arašidmi - príprava

  1. Prevaríme vodu a vložíme krúpy.
  2. Varíme 15 minút, kým jačmenné krúpy zmäknú.
  3. Pridáme namletý mak.
  4. Ochutíme medom, vanilkovou arómou.
  5. Varíme 5 minút kým sa vytvorí vláčna kaša.
  6. Servírujeme s mandľami a arašidmi.

Ohodnoť článok komentárom

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.