Zapekané moravské mäso s mozzarellou

Zapekané moravské mäso s mozzarellou

Zapekané moravské mäso s mozzarellou a strúhaným syrom je veľmi jednoduchý obed. Doslova stačí mäso opražiť, nakrájať a nechať zapiecť s kúskami syrov.

Zapekané moravské mäso s mozzarellou
  • Chutilo mi
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Zapekané moravské mäso s mozzarellou - suroviny

  • moravské mäso – 120g
  • mozzarella – 100g
  • syr na strúhanie – 20g
  • cherry paradajky – 3ks

Zapekané moravské mäso s mozzarellou - príprava

  1. Moravské mäso nakrájame na plátky a opražíme na teflónovej panvici.
  2. Keď je mäso z oboch strán opražené pridáme plátky mozzarelly a strúhaný syr.
  3. Pražíme 5 minút, kým sa oba syry roztopia.
  4. Servírujeme s paradajkami.

Ohodnoť článok komentárom

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.