Mleté hovädzie mäso so zelerovými hranolkami

Mleté hovädzie mäso so zelerovými hranolkami

Mleté hovädzie mäso so zelerovými hranolkami, paradajkou a strúhanou mrkvou. Extrémne jednoduchý obed. Mleté hovädzie mäso sme zakúpili vo vytvarovaných fašírkach. Mäso je bez obsahu alergénov. 🙂

Mleté hovädzie mäso so zelerovými hranolkami
  • Chutilo mi
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Mleté hovädzie mäso so zelerovými hranolkami - suroviny

  • mleté hovädzie mäso (kupované v tvare fašírky) – 110g
  • zeler – 80g
  • paradajka – 40g
  • mrkva – 60g
  • slnečnicový olej – 2pl

Mleté hovädzie mäso so zelerovými hranolkami - príprava

  1. Zeler očistíme, odkrojíme z neho kúsok s váhou 80g a nakrájame na hranolky.
  2. Zelerové hranolky pražíme na rozpálenom slnečnicovom oleji.
  3. Podľa vlastnej preferencie môžete hranolky osoliť, alebo ochutiť mletou červenou paprikou.
  4. Keď sú hranolky opražené, vyčistíme panvicu, opäť nahrejeme a opražíme fašírky hovädzieho mäsa. Z každej strany podľa vlastnej preferencie prepečenosti mäsa. My sme pražili z každej strany 7 minút.
  5. Kým sa pripravuje hovädzie mäso očistíme, nastrúhame mrkvu, umyjeme paradajku a nakrájame na trojuholníčky.
  6. Mäso servírujeme so zeleninou a zelerovými hranolkami.

Ohodnoť článok komentárom

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.