Mleté hovädzie mäso so zelerovými hranolkami, paradajkou a strúhanou mrkvou. Extrémne jednoduchý obed. Mleté hovädzie mäso sme zakúpili vo vytvarovaných fašírkach. Mäso je bez obsahu alergénov. 🙂
Mleté hovädzie mäso so zelerovými hranolkami
User Rating
( vote)
Mleté hovädzie mäso so zelerovými hranolkami - suroviny
- mleté hovädzie mäso (kupované v tvare fašírky) – 110g
- zeler – 80g
- paradajka – 40g
- mrkva – 60g
- slnečnicový olej – 2pl
Mleté hovädzie mäso so zelerovými hranolkami - príprava
- Zeler očistíme, odkrojíme z neho kúsok s váhou 80g a nakrájame na hranolky.
- Zelerové hranolky pražíme na rozpálenom slnečnicovom oleji.
- Podľa vlastnej preferencie môžete hranolky osoliť, alebo ochutiť mletou červenou paprikou.
- Keď sú hranolky opražené, vyčistíme panvicu, opäť nahrejeme a opražíme fašírky hovädzieho mäsa. Z každej strany podľa vlastnej preferencie prepečenosti mäsa. My sme pražili z každej strany 7 minút.
- Kým sa pripravuje hovädzie mäso očistíme, nastrúhame mrkvu, umyjeme paradajku a nakrájame na trojuholníčky.
- Mäso servírujeme so zeleninou a zelerovými hranolkami.