Cícerový prívarok s baklažánom

Cícerový prívarok s balkažánom

Cícerový prívarok s balkažánom, mrkvou a lúpanými paradajkami. Ideálny obed bez požiadavky na ďalšiu prílohu.

Cícerový prívarok s baklažánom
  • Chutilo mi
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Cícerový prívarok s balkažánom - suroviny

  • cícer – 150g
  • mrkva – 100g
  • lúpané paradajky krájané – 200g
  • baklažán – 150g
  • cibuľa – 40g
  • cesnak – 2 strúčiky
  • oregano
  • sójová omáčka – 3pl
  • soľ
  • škorica
  • kurkuma
  • čierne korenie
  • olivový olej – 1pl

Cícerový prívarok s balkažánom - príprava

  1. Cícer pražíme na panvici 5 minút, kým mierne zmäkne.
  2. Zalejeme vriacou vodou a varíme 40 minút.
  3. Uvarený cícer odložíme stranou.
  4. Na 1pl olivového oleja upražíme cibuľku a cesnak.
  5. Pridáme cícer, mrkvu, lúpané paradajky a baklažán nakrájaný na malé kocky.
  6. Ochutíme štipkou škorice, soľou, kurkumou, oreganom, sójovou omáčkou a čiernym korením.
  7. Varíme spolu 20 minút.

Ohodnoť článok komentárom

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.